ZLATAR - ZLATARSKA PAHULJA

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Objekat Zlatarska Pahulja je savremeni turistički objekat ušuškan u četinarsku šumu i smešten u samom centru turističke zone , na 50 metara od hotela "Zlatarski Zlatnik" i " Panorama" i na samo nekoliko metara od informativnog centra .

Objekat Zlatarska Pahulja se nalazi uz državni put prvog reda broj 29 na polovini puta Beograd-Crnogorko primorije. Od Beograda je udaljena 222 km, od Podgorice je udaljena 201 km, od Sarajeva je udaljena 184 km, od Zlatibora je udaljena 33km a od Nove Varoši svega 3 km.

Objekat Zlatarska Pahulja je na izuzetno dobroj lokaciji, tako da ste automobilom za svega 5-6 minuta na UVAČKOM JEZERU, za svega 2-3 minuta na ski stazi "BRIJEŽĐA", za 10-15 minuta na ZLATARSKOM JEZERU,  za 15-20 minuta u MANASTIRU MILEŠEVA , i za 5minuta u SPECIJALNOM REZERVATU PRIRODE "UVAC".

 

Objekat Zlatarska Pahulja se sastoji od 6 apartmana i 2 porodične sobe .

Kvadratura apartmana je od 47 -57 m2 , a soba 33 m2.

Smeštajni kapacitet je uglavnom 4 do 5 osoba po APARTMANU, dok u porodičnim sobama može boraviti maksimum 3 osobe.

Svaki apartman i soba imaju svoje specifično ime, a enterijer svakog od njih je unikat ( rađen u kombinaciji drvo - kamen ) .

SVI APARTMANI IMAJU : centralno grejanje, TV, besplatni bežični internet, fen za kosu, sušač, odvojenu spavaću sobu, kuhinju sa kompletnim priborom za konzumiranje hrane i pića, tuš kabine sa usponskim tuševima i dve prostrane terase sa pogledom na jelovu šumu

PORODIČNE SOBE nemaju kuhinje a poseduju: mini bar, sef, radni sto, tri kreveta, fen, sušač, tuš kabinu sa usponskim tušem, centralno grejanje, TV, bežični ineternet i jednu prostranu terasu sa pogledom na jelovu šumu.

Vila poseduje i fitnes- salu koja je besplatno na raspolaganju gositma i nalazi se u prizemlju Vile.

Gostima je obezbeđen parking prostor ispred vile i isti je pokriven video nadzorom.

Vila može posredovati u iznajmljivanju i organizaciji vožnje KAJAKA na Uvačkom i Zlatarskom jezeru.

 

 NA UPIT