ZLATIBOR

Idealan izbor za porodično zimovanje i prve korake na skijama. Planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom, jedna od od najposećenijih planina Srbije. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496 m nadmorske visine i Čigota 1422 m nadmorske visine. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost od Beograda je 230 km.
Susretanje mediteranske i kontinentalne klime su stvorili uslove da se „ruža vetrova“ rascvetava, upravo, nad Zlatiborom. Te struje omogućavaju uspešno lečenje i oporavak od mnogih plućnih, srčanih bolesti i posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti. Zlatibor je omiljena planina vrhunskih sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, za ove namene su izgrađeni najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen. Urbani centar Zlatibora, predstavlja pravo mesto za uzbudljiv noćni život, a prijatne trenutke u toku dana možete provesti u nekoj od bašti mnogobrojnih kafea, restorana, poslastičarnica.
Svi koji vole aktivan odmor uživaće u brojnim stazama za šetnju kroz zimzelene šume, a brojna izletišta: etno selo Sirogojno, Mokra gora, Stopića pećina, vodopad Gostilje, Ljubiš, upotpuniće vaš boravak.
 
Lokacija apartmana : 800metara udaljeno od centra,apartman se nalazi na granici naselja Obudovica i Zova. Na samo 10 minuta hoda od centra. Mirna i harmonicna lokacija. Apartman je ceo dan osuncan,karakterise ga topla atmosfera ambijenta!

Opis: 50m2,dvosoban,dnevna i spavaca soba,2 bracna kreveta,1 LCD,DVD uredjaj(kucni bioskop). Apartman je moderno opremljen i dizajniran za kompletan uzitak,opremljena kuhinja,kupatilo sa tus kabinom,sopstveni ulaz, poslednji sprat(potkrovlje).

Veliko dvoriste i parking mesta.
 

Apartman “Onaj Moj” - ZIMOVANJE 2015/2016

NAJAM APARTMANA
MINIMALAN BROJ NOĆENJA 4

 

      TERMIN BORAVKA BIRATE SAMI 

 

 App

za 4-6 osoba 

  CENA PO DANU U SEZONI 100 €

CENA PO DANU VAN SEZONE 80€

 

Informacije
  • Današnji kurs

    1 EVRO =120,65 din

    Specijalizovani sajt

    Katalog leto 2019

    KORISNI LINKOVI

Newsletter lista
Preporučujemo