Uranopolis - Theoxenia Hotel ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Atos

30m

Hotel Theoxenia se nalazi na poluostrvu Atos u blizini grada Uranopolis, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Predivno okruženje i položaj na samo 30 m od plaže uz profesionalno i stručno osoblje učiniće da ostvarite sve želje vezane za odmor. Hotel raspolaže sa 136 soba sledećeg tipa: standardne sobe, loft sobe (opremljene sa malom kuhinjom, dvokrevetnom sobom, kupatilom, sefom, fenom za kosu) i Mezonete (raspolažu standardnim hotelskim sobama sa dva ležaja normalnih dimenzija, i sa jednim krevetom na razvlačenje, kupatilo sa tušem, frižiderom, klimom, televizorom i terasom). Bogat sadržaj hotelskih usluga svojim luksuzom izdvaja ovaj hotel od ostalih. Čine ga glavni restoran na bazi polupansiona, 4 bazena, džakuzi, hidromasaža, sobe sa pristupom internetom, fen za kosu, grejanje, recepcija 24 časa, servis za pranje veša, prodavnice, TV soba, mini market, sefovi za čuvanje dragocenosti (uz naknadu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, soba za video igre. Veliki sadržaj i sportski objekti koji se nalaze oko hotela dajuposebnu dimenziju usluzi u ovom malom raju koji se dodiruje sa Svetom Gorom. Na raspolaganju su Vam tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi (jet ski, ringo, banana, kanu, renta boat), bazeni (olimpijski, dečiji, hidromasažni i relax). U sklopu hotela nalaze se i taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena... Za večernji provod hotel organizuje večeri sa živom grčkom muzikom i tradicionalnim folklornim igrama, rostilj večeri, žurke na plaži. Usluga u hotelu Theoxenia je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive) možete preuzeti ovde.

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.theoxenia.gr

Hotel THEOXENIA  5* - Ouranoupolis, Atos      LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

30/04-20/05

 

21/05-18/06

 

19/06-09/07

 

10/07-23/07

17/08-30/08

24/07-16/08

 

31/08-30/09

Jednokrevetna standard soba

73

87

114 137 148 114

Ekonomska soba za 2 osobe - bez pogleda

34

42

58 69 75 56

Standard soba za 2-3 osobe - pogled na vrt

39

47

63 76 81 62

Standard soba za 4 osobe - pogled na vrt

46

53

70 85 92 71

Standard soba za 2-3 osobe - bočni pogled na more

42

50

66 78 85 66

Family Duplex soba za 6 osoba - pogled na bazen

59

68

89 108 117 101

Mezoneta za 6 osoba - pogled na more

64

73

96 113 123 108

Minimum dana boravka

 5

5

7

7

7

5

Popusti

           

Dete (0 - 1,99) i prvo dete (2-13,99)

 -100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Drugo dete (2 - 13,99) u Standard sobi za 4 osobe.
Drugo, treće i četvrto dete (2 - 11,99) u Family Duplex i Mezonetama

 -80%

-80%

-80%

-80%

-80%

-80%

Treća odrasla osoba u Ekonomskoj i Standard sobama

 -60%

-60%

-60%

-60%

-60%

-60%

Treća odrasla osoba u Family Duplex i Mezonetama

 -100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Četvrta i peta odrasla osoba u Family Duplex i Mezonetama

 -60%

-60%

-60%

-60%

-60%

-60%

Doplate

Odrasla osoba - All Inclusive (AI)

20 20 20 20 20 20

Dete (2 - 13,99) - All Inclusive (AI)

12

12

12

12

12

12

 

 

   

 

   

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj.
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.