Specijalna ponuda hotela Halkidiki Sitonija

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Sitonija

Sitonija je drugo poluostrvo Halkidikija, ili kako ga neki zovu “drugi prst”. Istočna strana gleda prema Svetoj gori, a zapadna prema Kasandri. Poluostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, malim uvalama nepristupačnim sa kopna, borovim šumama i plantažama maslina. Na Sitoniji se nalazi nekoliko modernih i luksuznih hotela. Na drugom prstu Halkidikija objedinjena su tradicionalna lepota i gostoljubivost domaćina sa savremenim zadovoljstvima zbog čega ovde možete naći mesto za uzbudljiv ali i miran porodičan odmor.

Vidi sve | STRANICE:
 • Akti Koviou - Hotel Makednos **

  hotelski-smestaj-makednos-01.jpg

  Ovaj hotel manjeg kapaciteta nalazi se u prijatnom prostoru sa prelepim pogledom na plažu Akti Koviou u blizini Nikitija. 

 • Metamorfosi - Hotel Blue Dolphin 4*

  hotel-blue-dolphin-sargani-01.jpg

  Hotel BLUE DOLPHIN 4* - nalazi se u blizini mesta Metamorfosija, 50 m od peščane plaže i predstavlja pravi mali raj. 

 • Metamorfosi - Hotel Village Mare ****

  metamorphosis-hotel-village-mare-01.jpg

  Hotel Village Mare nalazi se na poluostrvu Sitonia kod mesta Metamorfozi. Lociran na samoj plaži sastoji se od pet zasebnih objekata u kojima su raspoređeni studia i apartmani.

 • Metamorfozi - Hotel Simeon ***

  hotel-simeon-sitonija-01.jpg

  Hotel Simeon se nalazi na poluostrvu Sitonia, u turističkom, atraktivnom mestu Metamorfosis, na 70m od plaže i nudi gostima odmor u prelepom ambijentu punom zelenila.

 • Metamorfozis - Olympic Bibis **+

  olympic-bibis-hotel-1.jpg

  Hotel Olympic Bibis smešten je na oko 200 metara od plaže u Metamorfoziju, u vrlo mirnom delu letovališta, izmedju šuma i maslinjaka.

 • Nikiti - Hotel Lily Ann Village ***

  hotel-lilly-ann-village-01.jpg

  Hotel Lily Ann Village, još jedan u nizu Acrotel hotela (Athena Pallas i Elea Village), nalazi se u Nikitiju. Od peščane plaže je udaljen oko 550 metara i isto toliko od centra ovog letovališta.

 • Nikiti - Hotel Anthemus Sea Beach *****

  hotel-anthemus-01.jpg

  Hotel se nalazi u zalivu, na prelepoj plaži Elia, šest kilometara pre Neos Marmarasa. U okviru ovog izuzetnog kompleksa, nalaze se recepcija, 2 otvorena bazena, jakuzzi, dečji bazen, igralište i mini klub, restoran, taverna, bar pored bazena, mini market..

 • Nikiti - Hotel Athena Pallas Village *****

  hotel-athena-pallace-village-01.jpg

  Athena Palace Village Hotel 4+* je smešten iznad plaže Elia, 8 km od mesta Neos Marmaras. Hotel ima recepciju, menjačnicu, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, nekoliko dečjih, igralište i klub za decu, novoizgradjeni SPA...

 • Nikiti - Hotel Elea Beach ***

  hotel-elea-village-01.jpg

  Elea Beach Hotel se nalazi na samoj obali, smešten je između dve plaže, okružen zelenilom i predivnim vrtom, na nekoliko kilometara udaljenosti od mesta Nikiti. 

 • Nikiti - Hotel Lagomandra Beach ****

  hotel-lagomandra-beach-01.jpg

  Na samo par kilometara od živopisnog mesta Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija na čarobnoj plaži nalazi se ovaj kompleks dva hotela: Lagomandra Beach hotel (nalazi se 30 metara od plaže) i Lagomandra hotel (plaža je udaljena 150 m, povezan je mostićem preko glavnog puta ).

 • Nikiti - Lagomandra hotel & SPA ****

  hotel-lagomandra-01.jpg

  Na samo par kilometara od Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija nalazi se Lagomandra hotel.Na ovoj plaži naći ćete, pored kristalno plave boje mora, i dubuku hladovinu koju pravi gusta borova šuma po kojoj je ova plaža i nadaleko čuvena.

 • Psahudia - Hotel Philoxenia (ex Philoxenia Bungalows) ****

  hotel-philoxenia-bungalows-01.jpg

  Hotel Philoxenia (ex Philoxenia Bungalows) je moderno dizajniran objekat, nalazi se između dva prstena na Halkidikiju na oko 80 km od Soluna i na samo 150 metara od plaže u mestu Psahudia.

 • Toroni - Azapiko Blue Sea 2+*

  azapiko-blue-sea-hotel-1.jpg

  Hotel Azapiko Blue Sea se nalazi na posebnoj tihoj, zelenoj lokaciji na poluostrvu Sitonija. Udaljen je samo 150 m od plaže i ima fantastičan pogled i na more i na planinu.

 • Toroni - Hotel Toroni Blue Sea ***

  hotel-toroni-blue-sea-01.jpg

  Toroni Blue Sea Hotel se nalazi na jednom od najlepših mesta poluostrva Halkidiki, u okruženju prirodnih lepota.

 • Vurvuru - Hotel Ekies All Senses Resort ****

  hotel-ekies-all-senses-resort-01.jpg

  Hotel se nalazi u mestu Vurvuru udaljenom 120 km od Soluna na poluostrvu Sitonia. Predeo se odlikuje živopisnim uvalama, zelenom obalom, peščanim plažama, kamenitim ostrvcima, čistim morem.

Vidi sve | STRANICE: