Sarimsakli - leto Turska 2020

Turska leto 2020 » Sarimsakli - leto Turska 2020

Vidi sve | STRANICE:
 • Sarimsakli - Hotel Acem 3*

  hotelski-smestaj-turska-acem.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI


  Hotel Adžem je nov u našoj ponudi i nalazi se u najreperezentativnijem delu Sarimsaklija, između hotela Amfora i Činar, na prvoj liniji do mora i glavnom šetalištu.

 • Sarimsakli - Hotel Amphora 3*

  hotelski-smestaj-turska-amphora.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Lociran na šetalištu u mirnijem delu grada i na prvoj liniji od mora  naspram sopstvene plaže (ležaljke i suncobrani) nepunih 40 m. Hotel je od centra grada udaljen oko 350m. 

 • Sarimsakli - Hotel Billurcu Apart & Hotel 3*+

  hotelski-smestaj-turska-billurcu.jpg

   LETO 2020 U PRODAJI

  Biljurdži se nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija udaljen 8-10 minuta od centra mesta i preko puta sopstvene plaže i sportskih terena. Hotel po većini karakteristika ispunjava uslov za hotel sa 4*.

 • Sarimsakli - Hotel Buyuk Berk 3+*

  hotelski-smestaj-turska-buyuk-berk.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Hotel Buyuk (Veliki) Berk je zajedno sa Olivera hotelom najbolje pozicioniran iz naše ponude. Nalazi se u prvom redu hotela, odmah prekoputa sopstvene plaže i u centru Sarimsaklija. 

 • Sarimsakli - Hotel Cinar 3*+

  hotelski-smestaj-turska-cinar.jpg

   LETO 2020 U PRODAJI

  Novootvoreni hotel nalazi se na prvoj liniji do mora, svega 20 metara udaljen od plaže hotela. Hotel Činar raspolaže kapacitetom od 80 smeštajnih jedinica i to standardne 1/2 i 1/3 sobe sa ukupno 210 ležajeva.

 • Sarimsakli - Hotel Ergin 3*

  hotelski-smestaj-turska-ergin.jpg

  LETO 2020 U PRIPREMI

  Nalazi se u najmirnijem delu letovališta u prvom redu hotela do plaže kao što su Billurcu, Cinar, Acem i Amphora, udaljen 10 min do centra šetalištem pored mora.

 • Sarimsakli - Hotel Fila 3*

  hotel-fila-sarimsakli.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Hotel Fila je najbolje pozicionirani hotel, na samoj plaži  preko 5-6 m široke ulice i u samom centru, smešten između hotela Olivera i Buyuk Berk koji su do nedavno bili celina.  

 • Sarimsakli - Hotel Grand MIlano 3*

  hotelski-smestaj-turska-grand-milano.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Jedan od najbolje pozicioniranih hotela na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra, kapaciteta  130 ležajeva. Sve sobe su 1/2  i  1/3 i nekoliko tzv. family soba (1/2+2).

 • Sarimsakli - Hotel Kalif 3*

  hotelski-smestaj-turska-kalif.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Kapacitet hotela je preko 300 ležajeva Hotel je veoma popularan i prometan tokom cele godine. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4, sve imaju klimu, TV, mini-bar, telefon,balkon i kupatilo/WC.

 • Sarimsakli - Hotel Musho 4*

  hotel-musho-sarimsakli.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Hotel Musho najnoviji hotele iz naše ponude, otvoren je 2016. nalazi se pored plaže u mestu Sarimsakli , na 500 m od centra grada. Hotel ima 6+1 spratova i 4 lifta i ukupno 164 soba.

 • Sarimsakli - Hotel Nergiz 3*

  hotel-nergiz-sarimsakli.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Hotel Nergiz je deo lanca hotela sa istim nazivom širom Turske. Nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija na oko 100 m od sopstvene plaže i 400 m od centra.

   

 • Sarimsakli - Hotel Olcay 2*

  hotelski-smestaj-turska-olcay.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Manji porodični hotel Oldžaj, veoma je prijatnog ambijenta. Vlasnici hotela su poreklom  sa naših prostora i sa posebnom ljubaznošću prema našim gostima.

 • Sarimsakli - Hotel Olivera 3*+

  hotelski-smestaj-turska-olivera.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju. Hotel je sa uslugom “All inclusive” i ima kapacitet od ukupno 90 soba.

 • Sarimsakli - Hotel Sezer 3*

  hotelski-smestaj-turska-sezer.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Nalazi se najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada. Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina. Sobe su 1/2 i 1/3.

 • Sarimsakli - Hotel Varol 3*

  hotel-varol-sarimsakli.jpg

  LETO 2020 U PRODAJI

  Varol je jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Sarimsakliju, na prvoj liniji od mora i sopstvene plaže od kojeg ga razdvaja samo centralna ulica širine 5-6 metara i u centru, 250 m od pošte.

Vidi sve | STRANICE:

SARIMSAKLI, letovalište koje pripada opštini Ajvalik, predstavlja nosioca razvoja turizma regije, najpoznatije je po peščanoj plaži dužine 8 km, najlepšoj na celom  turskom priobalju, po izuzetno suvom vazduhu, blizni borovih šuma, plantaža maslina, pistaća i vinove loze, tako da su za nenaviknute turiste i najveće letnje žege ovde veoma podnošljive. Zbog ovih karakteristika SARIMSAKLI predstavlja prvu vazdušnu banju u Evropi za obolele od bronhitisa i astme po kriterijumima Svetske zdravstvane organizacije. Za ovaj gradić od 10.000 stanovnika i preko 100 hotel-apartmana, karakteristično  je i to da je preko 80 % žitelja došlo i naseljavano u nekoliko navrata sa naših prostora, od kojih većina starijih meštana razumeju i govore srpski. Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuš) sa polascima na svakih 30 minuta. Udaljenost od Beograda  1120 km.