Sarimsakli - Hotel Musho 4*

Turska leto 2020 » Sarimsakli - leto Turska 2020

Hotel Musho najnoviji hotele iz naše ponude, otvoren je 2016. nalazi se pored plaže u mestu Sarimsakli , na 500 m od centra grada. Hotel ima 6+1 spratova i 4 lifta i ukupno 164 soba.Vlasnici hotela su iseljenici sa naših prostora (Crna Gora) i pored englsekog, moguce je sprazumevanje i na srpskom. Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvorenoi bazen, sauna, hamam, sale za masažu za fitness. Objekat poseduje sopstveni deo pešcane plaže i nudi besplatan bežicni internet u svim prostorijama.

Sve sobe u ovom hotelu 1/2; 1/3 i family room 1/2 + 2 od dve konektovane sobe (francuskin+ 2 posebna ležaja) idealno za porodice sa dvoje–troje dece. Sve sobe su klimatizovane i sadrže flat-screen TV, kao i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
Na raspolaganju su besplatan toaletni pribor i fen za kosu.

Recepcija radi non-stop. Check–in vreme je 14:00, a check–out vreme je 12:00. Poseduje manji privatni parking.

Usluga je po sistemu “all inclusive” sa bogatim izborom hrane i pića koji se servira u prostranom restoranu.

Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slucaju slabog signala usled tehnickih problema turskih operatera.

Sve informacije o cenama i uslovima plaćanja pogledajte u cenovniku.

 

CENOVNIK PAKET ARANŽMAN

   

 

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
• Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele.
• Prevoz turističkim autobusima kapaciteta prema potrebi sa polaskom iz Beograda i sa vremenima polazaka i teritorijalnim doplatama/popustima iz tabele prevoza ( za putnike na autobuskom prevozu).
• Usluge ishrane po sistemu“buffet” (po proisima Covida-19).
• Smeštaj po osobi na bazi dvokrevenih standardnih soba.
• Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, internet....) osim onih koji se naplaćuju (mini-bar, roomservice, PTT i osatale usluge mimo ugovorenih), a što određuje svaki hotel ponaosob.

• Prisustvo predstavnika agencije u toku celog letovanja.
• Organizacija fakultativnih izleta od strane inopartnera agencije.

CENOM NIJE SADRŽANO:
• Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.
• Eventualne boravišne takse, ako budu uvedene od strane lokalnih vlasti.
• Svi fakultativni programi i lični troškovi u toku putovanja i letovanja.
• Teritorijalni dodaci prema izborima mesta polazaka po želji putnika (za putnike na autobuskom prevozu).

POLISA OSIGURANJA: Za boravak u Turskoj mora da pokriva ukupan period dobijen na bazi broja noćenja u Turskoj + 3 dana tranzita. Korisnici koji putuju sopstvenim autom, moraju da poseduju i tzv. “zeleni karton“ prilikom ulaska u Tursku ili plate tursko osiguranje za auto na granici (oko 60 €).

VIZNI REŽIM Za boravak do 90 dana u Turskoj, za građane Srbije sa biometrijskim pasošem i sa važnošću od 150 dana na dan ulaska nije potrebna viza, kao ni za tranzit kroz Bugarsku (zemlja EU). Putnici sa pasošima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju.

USLOVI PLAĆANJA: Celokupni iznos aranžmana plaća se isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:
1) Uz akontaciju od 40%, ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi srednjeg kursa NBS za EUR na dan plaćanja.
2) Uz akontaciju od 40%, ostatak u jednakim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno do 20.12.2020 uz obavezno polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5 % samo za rate u oktobru i novembru.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije Azur Jagodina Doo
Licenca OTP br. 393/2020 kategorija A20.