Sarimsakli - Hotel Grand Temizel 5*

Turska leto 2020 » Sarimsakli - leto Turska 2020

Najbolji i najveći hotel iz naše ponude sa preko 260 soba, nalazi se na sopstvenoj plaži, udaljen do centra 1 km. Sobe veoma komforne: klima-split sistem, T/WC,TV-sat, radio sa više muzičkih kanala, telefon, mini-bar, sef, fen za kosu, room-service, usluge pranja, peglanja i dr.

Pored usluživanja po sisitemu „all inclusive“ bogatog izbora hrane i pića na bazi tzv. švedskog stola i self- service,gostima je uključeno u cenu i razne aktivnosti: bazen, tennis, mini golf, stoni-tenis, pikado, beach volley, basketball, ležaljke sa podmetačim, suncobrani…Hotel poseduje i druge sadržaje poput zatvorenog bazena, saune, đakuzi ,fitnes centra, masaže,prodavnica  i dr. Posebnu atraktivnost predstavlja mini aqua park sa više tobogana i bazenom, kao i drugim sadržajima namenjenih pre svega deci. U večernjim satima za goste hotela i treća lica otvara se diskoteka u ambijentu pećine.Sopstveni parking je besplatan za goste hotela.

 

LEGENDA: BB - noćenje / doručak; HB-polupansion (doručak, večera) FB-pun pansion (sva tri obroka); AI -“all inclusive” (tri osnovna obroka + međuobroci + pića); 1/2 -dvokrevetna soba;
1/2 + 1, dvokrevetna + pomoćni ležaj (PL) standardne veličine; 1/3; 1/4 – trokrevetna; četvorokrevetna; 1/2+2 (+1) četvorokrevetna iz dve prostorije po 2 ležaja(+ PL po potrebi).
1/3*; 1/4* .Sobe za 3-5 osoba koje se zbog malog broja u strukturi hotela prodaju tek po potvrdi hotela.

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa uključenim taksama.
Usluge ishrane po sistemu “buffet” ( tzv.”švedski sto”).
Upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke,fitnes,internet....) osim onih koji se naplaćuju.
Vođstvo puta i prisustvo predstavnika za sve vreme letovanja.
Organizacija fakultativnih izleta u toku boravka od strane predstavnika  i turskog partnera .

CENOM NIJE SADRŽANO:
Prevoz turističkim autobusom po cenama iz cenovnika.
Obavezna polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja ( oko 1€ po danu / osobi u dinarima)
Svi fakultativni programi i lični troškovi u toku putovanja i letovanja. .

DOPLATE I POPUSTI:
Doplata za sobu 1/1: 50%.
Popust za 3.odraslu osobu u 1/3: 20 %

POPUSTI ZA DECU
Dete do 3 godine BESPLATNO, za dete od 3 - 12 god.
uz dve odrasle osobe 50% .Za dvoje dece od 3-12.god sa jednom odraslom: 2 pune cene!


USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana + BUS prevoz isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:
1)
Uz akontaciju od 30 % ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.

2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10., odnosno 20.11.17. po kursu  na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5%.

Napomena: Način plaćanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguće, radiće se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.
Za prijavljivanje do 1.marta 2017., na uplate u celosti odobrava se popust od 10% na cene hotelskog smeštaja! Broj kapaciteta na akciji je ogranicen !