Sarimsakli - Hotel Grand MIlano 3*

Turska leto 2020 » Sarimsakli - leto Turska 2020

Jedan od najbolje pozicioniranih hotela na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra, kapaciteta  130 ležajeva. Sve sobe su 1/2  i  1/3 i nekoliko tzv. family soba (1/2+2), veoma komforne i raspolažu novim nameštajem, klimom, kupatilom/WC, Sat-TV, mini-barom, telefonom, fenom za kosu i balkonom.

Gostima je na raspolaganju prostrana recepcija i lobi, lift, restoran - bašta na krovu ,manji hotelski bazen sa bazenskim barom,sopstvena plaža sa suncobranima i ležaljkama. Usluge HB( švedski sto) za doručak i večeru serviraju  se u prostranom restoranu na 1.spratu.

 

Sve informacije o cenama i uslovima plaćanja pogledajte u cenovniku. 

 

CENOVNIK PAKET ARANŽMAN

   

 

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
• Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele.
• Prevoz turističkim autobusima kapaciteta prema potrebi sa polaskom iz Beograda i sa vremenima polazaka i teritorijalnim doplatama/popustima iz tabele prevoza ( za putnike na autobuskom prevozu).
• Usluge ishrane po sistemu“buffet” (po proisima Covida-19).
• Smeštaj po osobi na bazi dvokrevenih standardnih soba.
• Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, internet....) osim onih koji se naplaćuju (mini-bar, roomservice, PTT i osatale usluge mimo ugovorenih), a što određuje svaki hotel ponaosob.

• Prisustvo predstavnika agencije u toku celog letovanja.
• Organizacija fakultativnih izleta od strane inopartnera agencije.

CENOM NIJE SADRŽANO:
• Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.
• Eventualne boravišne takse, ako budu uvedene od strane lokalnih vlasti.
• Svi fakultativni programi i lični troškovi u toku putovanja i letovanja.
• Teritorijalni dodaci prema izborima mesta polazaka po želji putnika (za putnike na autobuskom prevozu).

POLISA OSIGURANJA: Za boravak u Turskoj mora da pokriva ukupan period dobijen na bazi broja noćenja u Turskoj + 3 dana tranzita. Korisnici koji putuju sopstvenim autom, moraju da poseduju i tzv. “zeleni karton“ prilikom ulaska u Tursku ili plate tursko osiguranje za auto na granici (oko 60 €).

VIZNI REŽIM Za boravak do 90 dana u Turskoj, za građane Srbije sa biometrijskim pasošem i sa važnošću od 150 dana na dan ulaska nije potrebna viza, kao ni za tranzit kroz Bugarsku (zemlja EU). Putnici sa pasošima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju.

USLOVI PLAĆANJA: Celokupni iznos aranžmana plaća se isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:
1) Uz akontaciju od 40%, ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi srednjeg kursa NBS za EUR na dan plaćanja.
2) Uz akontaciju od 40%, ostatak u jednakim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno do 20.12.2020 uz obavezno polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5 % samo za rate u oktobru i novembru.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije Azur Jagodina Doo
Licenca OTP br. 393/2020 kategorija A20.