Pefkohori - Hotel Atrium ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Hotel se nalazi iznad mesta Pefkohori 500m od centra i 800m od plaže (klimatizovan minibus vozi goste hotela do centra) na poluostrvu Kasandra. Sagradjen je u obliku amfiteatra i ima predivan pogled na more, borovu šumu i baštu hotela, pogled na zaliv koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Hotel sadrži recepciju sa malim lobijem, sefove na recepciji (besplatno), veliki otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (uračunatim u cenu), Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), salu za konferenciju, parking, dečji bazen i igralište, terene za tenis i košarku (uz doplatu na licu mesta), bilijar, stoni tenis, više restorana i barova, kombi prevoz do plaže i centra nekoliko puta u toku dana i večeri... Sve sobe hotela Atrium su moderno opremljene, sa A/C (mogućnost korišćenja u julu i avgustu, uračunato u cenu), krevecom (na upit, bez doplate), SAT TV, TWC sa fenom, malim frižiderom i radiom. Standardne sobe su veličine cca 19-25 kvm i namenjen su za 2-4 osobe (2 ili 3 standardna ležaja i pomoćni ležaj). Comfort sobe: cca 20m2 (francuski ležaj), prostrana i komforna, namenjena za 2 osobe ili za bračni par sa bebom. Superior sobe su veličine cca 23 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja i pomoćni ležaj). Classic sobe veličina cca 23m2, prostrana, namenjena za 3-4 osobe, (francuski i jedan standardni ležaj i jedan pomoćni ležaj za četvrtu osobu). Junior suite cca 26m2, namenjen za 2-3 osobe (francuski i 1 standardni ležaj). Porodične sobe (family room) su veličine cca 25-29 kvm i namenjene su za 2-4 osobe ("francuski ležaj" i 2 standardna ležaja-u istoj prostoriji). Elegant sobe su veličine cca 23 kvm i namenjene su za 2-4 osobe ("francuski ležaj" i 2 standardna ležaja-u istoj prostoriji). Imaju renovirana kupatila. Svaka soba ima terasu ili balkon, sa garniturom za sedenje. Usluga u hotelu Atrium je po izboru, polupansion ili sve uključeno – “švedski sto” (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive) možete preuzeti ovde.

U Standard sobama za 2 osobe moge boraviti maksimalno 2 odrasle osobe i dete uzrasta 0-1,99 god.
Dečiji bazen sa igraonicom "Aqua Splash" radi od 15.05. do 15.09. Ulaz se naplaćuje za goste koji koriste uslugu na bazi polupansiona (cene će biti naknadno istaknute) dok je za goste koji koriste na bazi all inclusive uračunata u cenu.

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.atrium-hotel.gr

Hotel ATRIUM 4* - Pefkohori, Kasandra - LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

27/04-14/05
01/10-14/10

15/05-03/06
14/09-30/09

04/06-16/06

17/06-09/07
27/08-13/09

10/07-26/08

Standard soba za 2 osobe

35

39 44 51 63

Comfort soba za 2 osobe

42

48 52 62 76

Standard soba za 3 osobe

45

52 55 66 76

Classic soba za 4 osobe 

47

54 59 71 87

Superior soba za 2-3 osobe

51

60 64 78 

95

Junior Suite za 2-3 osobe 

57

68 72 92 108

Family soba za 4 osobe

54

64 68 87

102

Elegant soba za 4 osobe 

49

56 61 74 91

Minimum dana boravka

3

3

7 7 7

Popusti

         

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Dete (2 - 12,99) 

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Treća odrasla osoba u Standard sobi za 3 osobe, Classic i Family sobi i Junior Suite

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Četvrta odrasla osoba u Family sobi

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Doplate - cena po osobi dnevno

All Inclusive (AI) - odrasli

 17

17

17

17

17

All Inclusive (AI) - Dete (2 - 12,99)

9 9 9 9 9

 SPECIJALNI POPUST do popune kapaciteta

 POPUST 25%

važi za period boravka
20.07. - 06.09.

uplatom 50% cene smeštaja ostatak do 20 dana pre puta

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj. 
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.