Paralia - Leto Grčka

Grčka leto » Paralia - Leto Grčka

Vidi sve | STRANICE:
 • Apartmani HELLAS-Paralia

  hellas-paralija-01.png

  Hotel se nalazi na oko 150m od plaže. Hotel raspolaže 1/2,1/3 i 1/4 studiima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, klima uređaj (uz doplatu), TV, peškire, terasu. 

 • Apartmani KIRIAKI - Paralia

  apartmanski-smestaj-paralija-kiriaki-31.jpg

   

  Apartmanski smeštaj KIRIAKI nalazi se 150 metara od čuvene plaže u Paraliji. Poseduje dvokrevetna i trokrevetna studia i petokrevetni DUPLEKS apartman.

Vidi sve | STRANICE:

Paralia je poznato turističko mesto koje se nalazi u podnožju najviše grčke planine Olimp i jedno je od najpoznatijih letovališta ne samo u Olimpskoj regiji, već na celom severu Grčke. Od Soluna je udaljena oko 60 km, a od Katerinija, najpoznatijeg trgovačkog centra severne Grčke, svega 6 km. Na svega 30-ak kilometara od Paralie nalaze se i druga poznata letovališta Leptokaria i Nei Pori. 

Paralia je čuvena po velikom broju prelepih peščanih plaža koje su prekrivene sitnim belim peskom, a voda u moru je besprekorno čista i kristalno bistra. Mesto ima veoma lepu gradsku plažu, sa veoma dugim plićakom, koja je idealna za malu decu.  Od Paralie do Olimpik Biča,se nakon malog pristaništa, pruža šetalište smešteno uz prelepu i prostranu peščanu plaža, pored koje se nalaze tereni za fudbal i odbojku.  Klimatski uslovi u ovoj regiji su zaista izvanredni zato što sa Olimpa stalno duva lagani povetarac, visoke temperature se lako izdržavaju, a sveže noći su idealne za spavanje i odmor

Paralija je poznata po svojim noćnim klubovima, barovima, restoranima, hotelima i tavernama. Zato je ovo letovalište jedno od najtraženijih mesta za odmor, kako za porodice sa malom decom, tako i za sve one koji su žele dobar provod i bogat noćni život.