Nikiti - Lagomandra hotel & SPA ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Sitonija

Na samo par kilometara od živopisnog mesta Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija na čarobnoj plaži nalazi se ovaj kompleks dva hotela: Lagomandra hotel (plaža je udaljena 150 m, povezan je mostićem preko glavnog puta ) i Lagomandra Beach hotel (nalazi se 30 metara od plaže). Na ovoj plaži naći ćete, pored kristalno plave boje mora, i dubuku hladovinu koju pravi gusta stoletna borova šuma po kojoj je ova plaža i nadaleko čuvena. Velika ponuda hotelskog sadržaja: recepcija 24h, parking, baby sitting na zahtev uz doplatu, banket sale, roštilj, iznajmljivanje bicikla, automobila, dečije igralište, otvoreni bazeni, bar na bazenu, mini market, suncobrani i ležaljke, đakuzi deo u bazenu, beach bar, internet konekcija, lekar po pozivu, transfer sa i do aerodroma. Hotel Lagomandra poseduje 120 soba od toga; 20 standard soba (17m2), 40 superior soba (24 m2), 30 junior suita, 30 mezoneta (sve imaju pogled na more, u donjem delu su 2 ležaja i kupatilo sa hidromasažnom kadom, a na gornjem nivou koji je potpuno vizuelno izolovan, su još dva ležaja i TWC sa tušem). Sve sobe imaju, CD ili DVD player, balkon, direktnu telefonsku liniju, fen, individualno podešavanje klimatizacije, muziku u kupatilu, radio CD, mini bar, sef, Sat TV, LCD TV. Hotel je bogatim sportskim sadržajem koji će učiniti Vaš odmor kompletnim a čine ga košarkaški teren, stoni fudbal, bilijar, pikado, rent a bike, pecanje, jahanje konja , skuba diving, golf (8 km) i veliki broj raznovrsnih sportova na vodi. Profesionalno i ljubazno osoblje će Vam ostvariti sve želje i učiniti odmor najboljim mogućim a zeleni obronci planine Itamos i tirkizno plave vode zaliva Torneo učiniti da ponesete nezaboravno iskustvo sa letovanja. Usluga u hotelu Lagomandra je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje). Sadržaj usluge All inclusive možete preuzeti ovde.

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.lagomandra.gr

Hotel LAGOMANDRA HOTEL & SPA 4* - Lagomandra, Sitonia - LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

26/04-20/05
01/10-26/10

21/05-10/06
21/09-30/09

11/06-25/06
08/09-20/09

26/06-07/09

Superior soba za 2-3 osobe

41

56 79 100

Deluxe soba za 2-3 osobe 

43

59 82 103

Deluxe soba za 2-3 osobe- bočni pogled more

46

62 85 106

Junior Suite za 2-3 osobe

48

65 94 110

Mezoneta za 5 osoba - pogled more

53

73 109 129

Suite za 5 osoba

57

78 115 158

Treće dete (2 - 13,99) u Mezoneti

25

25 25 25 

Treća odrasla osoba u svim sobama

25

25  25 

25

Čevrta odrasla osoba u Mezoneti

25

25 25

25

Minimum dana boravka

4

5

6

7

Popusti

       

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Prvo i drugo dete (2 - 13,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Doplate - cena po osobi

All Inclusive (AI) - odrasli

29 29 29 29

All Inclusive (AI) - deca (2 -14,99)

18 18
18
18

 SPECIJALNI POPUST do popune kapacitete 

 POPUST 25% 

  važi za period boravka
17.08.-26.10.2020.

 uplatom 100% 
cene smeštaja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj.
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.