Nikiti - Hotel Lagomandra Beach ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Sitonija

Na samo par kilometara od živopisnog mesta Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija na čarobnoj plaži nalazi se ovaj kompleks dva hotela: Lagomandra Beach hotel (nalazi se 30 metara od plaže) i Lagomandra hotel (plaža je udaljena 150 m, povezan je mostićem preko glavnog puta ). Na ovoj plaži naći ćete, pored kristalno plave boje mora, i duboku hladovinu koju pravi gusta stoletna borova šuma po kojoj je ova plaža i nadaleko čuvena. Smešten na sopstvenoj plaži, u prelepom zelenom mediteranskom okruženju. Velika ponuda hotelskog sadržaja: recepcija, sefovi, lep restoran, mali parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu 15 eur dnevno, na licu mesta), mini market, otvoreni veliki bazen, dečji bazen, igralište, bar, taverna, bilijar, stoni tenis i fudbal, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Standardne sobe (cca 17 kvm), opremljene su modernim nameštajem, klimatizovane, sa velikom terasom, poseduju TWC sa fenom, telefon, radio, sef, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate), SAT TV, wi-fi Internet (uz doplatu 15 eur dnevno, na licu mesta). Superior sobe su sa pogledom na baštu ili na more, veličine su cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Porodične sobe (family room) su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa na rasklapanje). Napomena - u Family sobi mogu boraviti 2 odraslih i dvoje dece uzrasta do 6.99 god. Junior suite (renovirane 2010. g.) su veličine cca 35 kvm, imaju pogled na bazen i more, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevnospavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa na rasklapanje). Profesionalno i ljubazno osoblje će Vam ostvariti sve želje i učiniti odmor najboljim mogućim a zeleni obronci planine Itamos i tirkizno plave vode zaliva Toroneo učiniće da ponesete nezaboravno iskustvo sa letovanja.

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.lagomandra.gr

Hotel LAGOMANDRA BEACH  4* - Lagomandra, Sitonia - LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

26/04-20/05
01/10-26/10

21/05-10/06
21/09-30/09

11/06-25/06
08/09-20/09

26/06-07/09

Deluxe soba za 2-3 osobe

44

60 84 106

Family soba za 2-3 osobe

51

67 91 112

Deluxe soba za 2-3 osobe - bočni pogled more

48

65 89 110

Deluxe Family soba za 4 osobe

57

78 105 133

Junior Suite za 4 osobe

57

78 105 133

Apartman za 4 osobe

62

94 131 173

Treća odrasla osoba u Deluxe, Deluxe sobi sa pogledom na more, Deluxe Family sobi, apartmanu i Junior Suite

25

25

25

25

Četvrta odrasla osoba u apartmanu

25

25

25

25

Jedinstvena cena po SOBI dnevno
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

 

 

 

 

Suite Deluxe sa privatnim bazenom - pogled na more

315

420 525 735

Suite Deluxe DPL za 6 osoba - privatni bazen

346

451 556 766

Minimum dana boravka

4

5

6

7

Popusti

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Prvo i drugo dete (2 - 12,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

SPECIJALNI MINUTE POPUST do popune kapacitete 

POPUST 25% 

 važi za period boravka
17.08.-26.10.2020.

uplatom 100% 
cene smeštaja

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.