Nikiti - Hotel Anthemus Sea Beach *****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Sitonija

Hotel se nalazi u zalivu, na prelepoj plaži Elia, šest kilometara pre Neos Marmarasa. U okviru ovog izuzetnog kompleksa, nalaze se recepcija, 2 otvorena bazena, jakuzzi, dečji bazen, igralište i mini klub, restoran, taverna, bar pored bazena, mini market, sefovi na recepciji, fitness sala, TV sala, internet "corner", wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), mali amfiteatar za večernje predstave i animaciju, veliki parking, sopstvena plaža, teniski teren (uz doplatu na licu mesta). Novi Spa centar je veličine oko 700 kvm (zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, raznovrsni tretmani i masaže). Sve usluge Spa centra se doplaćuju na licu mesta. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju bez doplate. Sve sobe su renovirane 2007. godine i sadrže TWC sa fenom, krevetac (na upit, doplata 10€ dnevno na licu mesta), aparat za kafu / čaj, frižider/mini bar, telefon, A/C, wi-fi Internet (besplatno), sef (besplatno), terasu. Standardne sobe su veličine cca 21-25 kvm, sve imaju pogled na baštu i namenjene su za 2 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj). Superior sobe su veličine cca 27-30 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa) i dodatno su opremljene sa LCD SAT-TV-om i u kupatilu imaju kadu sa hidromasažerima. Junior suite su veličine cca 35-40 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe - kombinovana dnevno spavaća soba (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa na rasklapanje), u kupatilu imaju kadu i tuš kabinu sa masažerima, bade mantile i papuče. Deluxe suite imaju isti sadržaj kao i junior suite, veličine su 42-52 kvm i namenjene su za 2-4 osobe. Postoje 2 tipa deluxe suita: prvi se sastoji iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) odvojenog kliznim vratima; drugi je u stilu mezonete koji u donjem nivou ima 2 standardna ili "francuski" ležaj i sofu i u gornjem nivou ima sobu sa 2 standardna ili "francuski" ležaj. Oba tipa deluxe suita se prodaju po istoj ceni, a agencija nema informaciju koja će soba biti dodeljena od strane recepcije (u dosadašnjoj praksi, hotel dodeljuje mezonete porodicama sa starijom decom, zato što su komfornije i imaju 2 kupatila). Wellness suite su veličine cca 54 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz dnevne (sofa na rasklapanje) i spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) odvojene kliznim vratima ili kombinovane dnevno-spavaće sobe, nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na plažu. Imaju i privatni bazen (5,5x2,5m), veliki 19” TV, garderober, DVD, posebne dušeke i luksuznu posteljinu. Gosti koji odaberu ovaj tip sobe, imaju gratis masažu u Spa centru. Novi deo hotela, u čijem delu je recepcija, lobi, SPA..., izgrađen je 2008. godine. Usluga u hotelu Anthemus Sea je polupansion.

Doplata za korišćenje kreveca za bebe iznosi 10€ po noći i plaća se na licu mesta.

Napomena: Hotel ne prihvata naknadnu promenu imena gostiju!

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.anthemussea.gr

Hotel ANTHEMUS SEA BEACH 5* - Nikiti, Sitonia   

LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB) 

SOPSTVENI  PREVOZ

21/04-20/05
09/10-31/10

21/05-13/06
18/09-08/10

14/06-06/07
02/09-17/09

07/07-01/09

Junior Suite za 2-3 osobe - pogled vrt

69

99

127

165

Junior Suite za 2- 3 osobe - pogled na bazen ili more

77

112 138 175

Standard soba za 1 osobu

80

138 181 244

Superior soba za 2 osobe - pogled na vrt

61

85 106 129

Superior soba za 2 osobe - pogled na bazen ili more

66

94

117

140

Junior Suite za 4 osobe - ispred mora

88

125 153 188

Suite za 2-3 osobe - pogled vrt

101

130 155 210

Suite za 2-3 osobe - pogled na bazen ili more

108

142 166 221

Wellness Suite za 4 osobe - ispred mora

176

232

352

390

Prvo dete (3 - 11,99) u Suitama

0

29

29

29

Drugo dete (3 - 11,99) u Suitama

29

40

46

52

Minimum dana boravka

5

5

5

5

Umanjenja 

Dete (0 - 2,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Treća odrasla osoba 

-30%

-30%

-30%

-30%

 

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj.
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Anthemus Sea Beach na mapi - GPS koordinate LAT 40.145002, LON 23.736005