Nea Plaja - Leto Grčka 2020

Grčka leto 2020 » Nea Plaja - Leto Grčka 2020

Vidi sve | STRANICE:
Vidi sve | STRANICE:

Nea Plaja apartmanski smeštaj – za lep i sadržajan odmor

Nea Plaja je lepo uređeno letovalište na obalama zaliva Termakos, na oko 50 km od Soluna. Nalazi se pored Nea Flogite sa kojom je spojena pešačkom stazom pa u toku dana možete uživati u šetnji duž predivne peščane plaže koja dominira predelom. Nea Plaja nudi kompletan sadržaj i u potpunosti je prilagođena svim potrebama turista - mnoštvo barova, taverni i restorana smeštenih uz samu obalu, kao i brojne prodavnice.  Apartmanski smeštaj na ovoj destinaciji koriste kako mlađi i osobe koje žele aktivan odmor, tako i porodice sa decom zbog prostrane peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Nea Plaji

Lokacija mesta Nea Plaja je na zapadnoj obali centralnog dela Halkidikija, u središnjem delu poluostrva tik uz atraktivno letovalište Nea Flogitu i na samo 7 km od poznatog grada Nea Moudania. Ova atraktivna lokacija predstavlja novu destinaciju turističke agencije EVRO-TURS ali već godinama privlači veliki broj turista koji žele lep i sadržajan odmor.

Apartmanski smeštaj u Nea Plaji

Apartmanski smeštaj u Nea Plaji nalazi se na odličnoj lokaciji u prvom redu kuća do plaže i mora, u delu gde se Nea Plaja spaja sa Nea Flogitom. Apartmanski smeštaj u Nea Plaji predviđen je za boravak dve, tri, četiri i pet osoba, a komforni i dobro opremljeni apartmani zadovoljiće potrebe svih turista. 

Cene smeštaja u apartmanima u Nea Plaja

Cene apartmanskog smeštaja u Nea Plaji su pristupačne i dostupne za najveći broj turista. Konkretnije informacije možete saznati na stranicama pojedinačnih apartmana. Takođe sve informacija o ceni smeštaja i smenama za Nea Plaju možete videti i u pdf. formatu. na stranicama apartmanskog smeštaja.