Polihrono - Leto Grčka 2018

Grčka leto 2018 » Polihrono - Leto Grčka 2018

Vidi sve | STRANICE:
 • Apartmani MIHAIL - Polihrono

  apartmanski-smestaj-mihail-56.jpg

  FIRST MINUT POPUSTI DO 10% + ONLINE POPUST 5%

   

  Apartmanski smeštaj MIHAIL nalazi se na 20 metara od  plaže u centralnom delu Polihrona.

 • Apartmani HRISULA 2 - Polihrono

  apartmanski-smestaj-polihrono-hrisula2-01.JPG

  FIRST MINUT POPUSTI DO 10%

   

  Apartmanski smeštaj HRISULA 2 se nalazi na 250 metara od plaže. Objekat u prizemlju ima dvokrevetne apartmana sa dodatnim trećim krevetom...

Vidi sve | STRANICE:

Polihrono apartmanski smeštaj – miran i udoban odmor

Polihrono je poznato turističko mesto koje karakteriše duga peščana plaža, čisto more, raznovrstan turistički sadržaj za opušteno i bezbrižno letovanje. Polihrono tokom leta privlači veliki broj srpskih turista koji u apartmanskim smeštajima koje destinacija Polihrono nudi, mogu očekivati miran i udoban boravak tokom odmora.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Polihronu

Lokacija Polihrona je idealna jer se ovo letovalište nalazi na istočnoj obali Kasandre, u središnjem delu ove rivijere, između Kalitee i Haniotia na samo 5 km udaljenosti od oba letovališta. Turistička agencija EVRO-TURS je duži period prisutna na ovoj atraktivnoj lokaciji nudeći apartmanski smeštaj u najboljim delovima Polihrona.

Apartmanski smeštaj u Polihronu

Apartmanski smeštaj u Polihronu je raznovrstan, a u ponudi su apartmani koji se nalaze na različitim lokacijama u ovom poznatom letovalištu. Jedan broj apartmana je na samoj plaži ili u njenoj neposrednoj blizini (do 20 m) u prvom redu, sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Takođe u ponudi su i apartmani u mirnom delu Polihrona udaljeni do 250m od plaže. Komforan i dobro opremljeni apartmanski smeštaj u Polihronu predviđen je za boravak 2, 3 ,4 i 5 osoba. Naši turisti su već godinama zadovoljni kako sadržajem u letovalištu, tako i našim izborom apartmana.

Cene smeštaja u apartmanima u Polihronu

Cene apartmanskog smeštaja u Polihronu su povoljne i pristupačne, a detaljnije o konkretnim cenama boravka u Polihronu, kao i smenama, možete pogledati na stranicama pojedinih smeštajnih kapaciteta, odnosno apartmana koje agencija EVRO-TURS nudi u Polihronu. Cene apartmanskih smeštaja u Polihronu su takođe dostupne i kao cenovnici u PDF formatu i nalaze se na stranicama pojedinačnih apartmanskih smeštaja.

 

 


X