Kalitea - Hotel Ammon Zeus ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Hotel se nalazi na samoj plaži odmah pored ostataka antičkog svetilišta Ammon Zeus, a udaljen je oko 500 m od centra mesta Kalitea. Plaža hotela Ammon Zeus je jedna od najlepših i najčistijih na Halkidikiju, zbog čega je i dobila priznanje Plava zastava. Hotel Amon Zeus ima 112 standardnih dvokrevetnih soba i 14 family soba. Svaka soba ima kupatilo, SAT- TV, mini bar, klima uredjaj, fen za kosu. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe, imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja, a polovina ih je sa pogledom na more. Porodične sobe (family sobe) se nalaze na poslednjem spratu, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se od dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) i spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj). Usluga u hotelu Ammon Zeus je polupansion –“švedski sto” (samoposluživanje). U okviru hotela postoje bazen sa barom, snek bar, restoran, sauna (uz doplatu na licu mesta), hamam (uz doplatu na licu mesta), jakuzzi (uz doplatu na licu mesta), teretana (besplatno), menjačnica, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), parking...

Više informacija o hotelu pogledajte na www.ammon-zeus.gr

*PREMIUM USLUGE (Važi za Premium Deluxe sobu-pogled dvorište , Premium Deluxe sobu-pogled more i Premium Deluxe Suite sa 2 spavaće sobe-pogled more):

  • piće dobrodošlice u mini baru
  • aparati za kafu i čaj
  • dodatni hotelski toaletni pribor
  • pri dolasku flaša vina
  • 10% popusta u a la carte restoranu Grecos
  • vaučer za masažu od 15% popusta

*SPECIJALNA NAPOMENA*

Po dolasku,kako bi se obavio check in gostiju i kompletna registraciona forma, gosti su u obavezi da ostave podatke o kreditnoj kartici,radi pokrivanja eventualne štete koju gost napravi za vreme boravka.

U slučaju nedostatka informacija o kreditnoj kartici,može se ostaviti depozit od 100€ u gotovini,koji se po završetku putovanja,vraća.

HOTEL POČINJE SA RADOM OD 01.07.2020. 

 

AMMON ZEUS 4* - Kalitea, Kasandra

LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

30/04-22/05
21/09-14/10

23/05-18/06

19/06-09/07
 

10/07-23/07 17/08-30/08

24/07-16/08

31/08-20/09

Jednokrevetna soba - pogled vrt

107

135 180 236 254 180

Jednokrevetna soba - pogled more

124

157 208 275 294  208

Deluxe soba za 2-3 osobe - pogled na vrt

55

70 94 124 133 94

Deluxe soba za 2-3 osobe - pogled na more

65

81 109 145  155  109

Premium Deluxe soba za 2-3 osobe - pogled na dvorište

61

78 104  136  146 104

Premium Deluxe soba za 2-3 osobe - pogled na more

70 

89 119 157 168 118

Premium Suite sa 2 spavaće sobe - pogled na more

114 

146 196 257 276 196

Minimum dana boravka

5

5

5

7

7

5

Popusti

           

Dete (0 - 1,99) i prvo dete (2 - 11,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Drugo i treće dete (2 - 11,99) u Deluxe i Premium Suite

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Treća odrasla osoba

-50%

-50%

-50%

-50%

-50%

-50%

Treća i četvrta odrasla osoba u Premium Suite

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

 SPECIJALNI POPUST do 30.08.2020.

 POPUST 30%

važi za period boravka
01.08.- 30.09.

uplatom 50% cene smeštaja
ostatak do 20 dana pre puta 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj. 
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.