HOTEL VILA FONTANA

Hotel VILA FONTANA smešten je na jednom od najlepših delova Čanja. Udaljen samo 200 metara od obale u okruženju zelenila dominira prostorom na kojem se nalazi. Od Sutomora je udaljen oko 5 km a od aerodoroma u Podgorici oko 45 km. Hotel VILA FONTANA je jedan od najlepših hotela na crnogorskoj rivijeri. To je na svoj način potvrdila i turistička organizacija Opštine Bar, koja je hotelu dodelila prvu nagradu za najlepše uređene zelene površine u okviru hotelskog kompleksa.

Hotel VILA FONTANA raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i studia. Studio je komforna soba, površine od 25 do 29 m2, koja raspolaže sa malom čajnom kuhinjom.Svaka soba ima terasu, kupatilo, mini bar, klimu, TV sa satelitskim programom i besplatni bežični internet.

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona - doručak i večera. Doručak se služi od 7.30 do 9.30 časova, a večera od 18.30 do 20.30 časova. Ishrana gostiju organizovana je u hotelskom restoranu i na natkrivenim terasama okruženim zelenilom. Svaki od gostiju ima svoje mesto za obedovnje koje mu se određuje prilikom dolaska. Gosti, u sezoni, imaju mogućnost izbora između šest vrsta jela za doručak uz mleko ili čaj i dve vrste jela za večeru, uz supu ili čorbu i sezonsku salatu.

Uslugu ručka, ukoliko to žele, gosti u toku boravka mogu dobiti u piceriji Sunce, na samoj obali, tako da tokom celog dana mogu biti na plaži. Gosti imaju mogućnost izbora između jednog od gotovih jela, nekog od jela sa roštilja ili pice bez fisknog vremena za konzumaciju. Cena ovog ručka, samo za goste hotela Vila Fontana, iznosi 3 eura i plaća se na licu mesta.
 
Prvog dana boravka gost ulazi u sobu do 12 časova, a istu napušta poslednjeg dana boravka, najkasnije do 9 časova.

Hotel VILA FONTANA 2* - Čanj, Crna Gora LETOVANJE 2018
POLUPANSION (HB) - CENA PO OSOBI: devizni deo iz tabele

TERMIN
BORAVKA

10.06.

17.06.

17.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.

31.07.

31.07.

10.08.

10.08.

20.08.

20.08.

03.09.

03.09.

13.09.

13.09.

20.09.

20.09.

30.09.

Broj noćenja

7

X

10

10

10

10

10

X

10

X

10

 1/2 soba 

112 X 240 240 240 240 240 X 210 X 170

 1/3 soba 

112 X 240 240 240 240 240 X 210 X 170

 1/2 studio 

 112 X 240 240  240  240  240   210 X 170 

CENA OBUHVATA:

- Smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) u izabranom terminu iz tabele.

- Korišćenje klima uređaja.

CENA NE OBUHVATA:

 Prevoz.

 - Boravišnu taksu i osiguranje koji se plaćaju na recepciji hotela prilikom dolaska, i to: deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, deca od 12 do 18 godina 1,00 euro a odrasli 1,50 eura dnevno.

- Individualne troškove putnika.

  

NAPOMENE:

- Deca do 2 godine GRATIS (na zajedničkom ležaju bez ishrane).

- Deca od 2 do 12 godina, ukoliko koriste zajednički ležaj, placaju 50% od cene pansiona.

- Deca od 2 do 12 godina, ukoliko koriste zaseban ležaj, imaju popust od 30%.

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan plaćanja. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 100 eura.  Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka do 12 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hotel nakon toga ima pravo da izda sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hotel- davalac usluge zadržava pravo na naknadu i to: ukoliko se aranžman otkaže 15 i više dana pre početka korišćenja usluga, hotel zadržava pravo na uplaćenu rezervaciju od 100,00 eura i na sve do tada uplaćene rate. Ukoliko se aranžman otkaže u toku boravka, zbog nastupanja okolnosti više sile, gostu se vraća iznos normative ishrane, koji je regulisan posebnom odlukom davaoca usluga.

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 


Informacije
  • Današnji kurs

    1 EVRO =120,93 din

    Katalog leto 2018

    Apartmani i hoteli

    KORISNI LINKOVI

Newsletter lista
Preporučujemo