Hanioti - Hotel Lesse ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Luksuzni hotel Lesse 4* nalazi se u Haniotiju na 150 metara od plaže i prostire se na površini od oko 10000 m2, u opuštajućem okruženju vrtova, borove šume i maslina. Od centra Haniotija hotel je udaljen 700 metara. Profesionalno vođen od strane porodice Lese, ovaj hotel dugo godina svojom uslugom obogaćuje turističku ponudu Kasandre i Halkidikija. Sadržaj hotela čine: 3 otvorena bazena u obliku lagune, hidro masaža, bar pored bazena, bar, sauna (besplatno), kafeterija, sala za konferencije kapaciteta 160 osoba, mini market, sala za dečije igre, parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), organizacija grčkih večeri sa živom muzikom jednom nedeljno... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe su moderno opremljene: SAT TV-om, klima uređajem, krevecom (na upit, bez doplate), sefom, čajnom kuhinjom, mini barom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom. Standardne sobe su veličine oko 20-25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj, drugo dete deli zajednički ležaj). Family suite su veličine cca 80 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (svaka sa po 2 standardna ili "francuskim" ležajem). Usluga u hotelu Lesse je noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o hotelu pogledajte na www.lesse.gr

 HOTEL  LESSE 4* - Hanioti, Kasandra   LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno

Sopstveni prevoz

01/05-05/06
26/09-15/10

06/06-30/06
01/09-25/09

01/07-31/08

Standard soba za 2-3 osobe - noćenje sa doručkom (BB)

27 

 42  55

Standard soba za 2-3 osobe - polupansion (HB)

33 

 49  64

Drugo dete (7 - 11,99) u standard sobi - noćenje sa doručkom (BB)

0

0

0

Prvo dete (7 - 11,99) u standard sobi - polupansion (HB)

0

23

27

Drugo dete (7 - 11,99) u standard sobi - polupansion (HB)

17 23 27

Treća odrasla osoba u standard sobi - noćenje sa doručkom (BB)

18 30 35

Treća odrasla osoba u standrd sobi - polupansion (HB)

23 35 39

Jedinstvena cena po SOBI dnevno

Sopstveni prevoz

 

 

 

Family Suite za 5 osoba - noćenje sa doručkom (BB)

152 

204  241 

Family Suite za 5 osoba - polupansion (HB)

 162

220 262 

Minimum dana boravka

3

3

3

Popusti

     

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

Prvo dete (2 - 6,99) u standard sobi

-100%

-100%

-100%

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu (alotmanska rezervacija) i realizuje se individualnim prevozom putnika. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka. Prilikom smeštaja putnika kod rezervacija na upit agencija ne snosi odgovornost za izbor sobe/apartmana, jer raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Turistička agencija ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe/apartmana osim ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu... Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom.

Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize Alpha Banke Beograd, na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Za svaku smeštajnu jedinicu naznačen je maksimalni broj osoba (odraslih - adl i dece - chd).

- Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.