Golden Beach - Alexandra Golden Boutique *****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Tasos

Alexandra Golden Boutique je novi luksuzno opremljen hotel sa 5* i nalazi se u naselju Skala Panagia, 13km od luke Limenas. Sastoji se iz manjih dvospratnih objekata koji su raspoređeni na dve teritorije, a povezani mostićem. Popularna peščana plaža Golden Beach, nagrađena „plavom zastavom“ udaljena je 100 metara od hotela. Gosti hotela mogu koristiti deo plaže određen za njih a ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu dobijaju se besplatno. Bogati sadržaj hotela čine:recepcija koja radi 24 časa, gurmanski restoran a la carte Ambrosija, glavni bar, bar na bazenu, 2 bazena (slatka voda, jedan ima 2 jacuzzi-a), ležaljke i suncobrani na bazenima, mini market, room service, internet kutak i Wi-Fi (besplatno), lekar na poziv, mala konferencijska sala, hemijsko čišćenje i pranje veša, parking. Hamam, sauna, jacuzzi, teretana, kozmetički tretmani, depilacija, manikir, pedikir i masaže. Tu su i vodeni sportovi (na plaži). Zabavni program hotela čine: živa muzika, tematske večeri 2-3 puta nedeljno. Hotel se sastoji od 45 soba i to: luksuzne i moderno opremljene Superior sobe, Junior Suite sa pogledom na more, Junior Suite sa privatnim bazenom i pogledom na planinu, Mezonete sa privatnim bazenom i pogledom na more i Grand Suite sa privatnim bazenom koji se sastoje od dve spavaće sobe. Suite i mezonete sadrže: mini trpezariju, komforni francuski krevet, klimu, direktnu telefonsku liniju, kupatilo (kada/tuš sa hidromasažom), fen, bade mantil i papuče, LCD, SAT TV, CD/DVD, sef (besplatno), WiFi-besplatno, mini bar, balkon/terasu sa garniturom za sedenje. Junior Suite i mezonete sa privatnim bazenom pored toga imaju na terasi bazen i jacuzzi. Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom- švedski sto.

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.alexandragoldenhotel.com

Hotel ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE 5* - Golden Beach, Tasos   LETOVANJE 2020

Cena po osobi dnevno
usluga - noćenje sa doručkom (BB)

26/04-19/05
23/09-15/10

20/05-07/06

08/06-06/07

07/07-28/07

29/07-24/08

25/08-22/09

Junior Suite za 2 osobe pogled vrt

65 

86 99 107 130 103

Junior Suite za 2 osobe pogled more

69

91 

105  114 137 108 

Junior Suite za 2 osobe - sa privatnim bazenom-pogled vrt

101

134 153 166 204

161

Mezoneta za 2 osobe - sa privatnim bazenom-pogled more

131

172  202 217 262 210

Junior Suite za 2 osobe - sa privatnim bazenom, pogled more

117

154 177  192 235

186

Minimum dana boravka

3

3

3

4

5

4

Doplate - cena po osobi dnevno

Polupansion (HB) - odrasli

29

29 

29 

29

29

29

Ultra All Inclusive (UI) - odrasli

69

69

69

69

69

69

 

 

   

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

*Hotel prihvata SAMO goste starije od 16 godina

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.