DOČEK NOVE GODINE - PARIZ

8 dana/ 4 noćenja (AUTOBUSOM):

27.12.2019 - 03.01.2020.

od 279€ po osobi

Pariz – grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja...

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 21:00h sa BAS-ove autobuske stanice. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. dan VERONA (okolina)

Dolazak u grad ljubavi Veronu oko podneva. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan VERONA (okolina) – MILANO

Doručak. Putovanje do Milana. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Duže slobodno vreme do kasnih večernjih časova. Nastavak putovanja prema Parizu sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

4. dan PARIZ

Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim časovima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)…Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan PARIZ – MUZEJ LUVR

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. DOČEK NOVE 2020. GODINE. Noćenje.

6. dan PARIZ – DIZNILEND – PARIZ

Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja. U popodnevnim časovima fakultativna vožnja brodom po Seni. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.dan PARIZ – DVORAC VERSAJ

Doručak. Napuštanje hotela. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

8.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

 

C E N A :

Termin putovanja

Cena po osobi

27.12.2017. – 04.01.2018.

299 €

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate.


*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €;
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10 €.
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Prevoz modernim turističkim autobusima (tv, klima, DVD).

• Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama.

• Jedno noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u okolini Verone u hotelu sa 3*.

• Tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Parizu u hotelu sa 2*sup.

• Razgledanja i obilaske prema programu.

• Usluge pratioca grupe tokom putovanja.

• Usluge lokalnih vodiča.

• Troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka.

• Ulaznice i fakultativne izlete.

• Peronsku kartu za ulazak na peron BAS-a.

• Individualne troškove putnike.

 

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Vožnja brodom po Seni 15 € odrasli/ 10 € deca.

• Dvorac Versaj 30 € odrasli/ 20 € deca.

• Diznilend 70 € odrasli/ 60 € deca.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi):

• Ajfelov toranj (treći nivo) – 25 €, Muzej Luvr – 17 €

 

POPUSTI I DOPLATE:
• Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 10% od cene aranžmana. 
• Treća odrasla osoba ima popust 5%.
• Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 90 € (na upit).
• Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 10 dana pre putovanja;.
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2020. godine.
3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).

 

SMEŠTAJ U NAVEDENIM HOTELIMA ILI SLIČNIM:

• Hotel Nuovo Sole 3* se nalazi u okolini Verone. Svaka soba ima kupatilo, SATTV i klima uređaj. Više informacija o hotelu na www.hotelnuovosole.com

BB HOTEL PARIS Italie PORTE DE CHOISY 2* sup - Nalazi se nedaleko od biblioteke Francois Mitterrand, najveće nacionalne biblioteke u Francuskoj. Od centra je udaljen nekoliko metro stanica. Sobe: kupatilo, TV, internet. Više informacija o hotelu na http://www.hotel-bb.com/fr/hotels/paris-italie-porte-de-choisy.htm?utm_source=googlemaps&utm_medium=fichehotel&utm_campaign=seo

 

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima R. Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju

  

Turistička agencija „EVRO – TURS“  je posrednik u prodaji aranžmana.

Organizator putovanja je Turistička agencija PLANA TOURS licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010 godine
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 plativih osoba.

 Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja