DOČEK NOVE GODINE - MALTA

MALTA

7 DANA AVIONOM / 5 NOĆENJA

29.12.2019 – 04.01.2020.

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – MALTA/

Dolazak na aerodorom u Beogradu. Direktan let do Malte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 06:10h. Sletanje na aerodom na Malti u 08:10h. Organizovan transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan – 5. dan - / MALTA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan – / MALTA – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Organizovan transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 22:35h.

7. dan – / BEOGRAD /

Sletanje u Beograd u 00:30h.

 

6 dana / 5 noći –490 €

8 dana / 7 noći –530 €

 

AERODROMSKE TAKSE I TRANSFER NA DESTINACIJI UKLJUČENI U CENU !

 

HOTEL U PONUDI:

The Bugibba Hotel 3*   http://www.bugibbahotelapartments.com/

Hotel se nalazi na samo dva minuta hoda od mora kao i od autobuske stanice. U svom skolpu ima restoran, bar, zatvoreni i otvoreni bazen. Sve sobe imaju klima uređaje. Za doručak je u ponudi švedski sto koji uključuje i neke

od lokalnih namirnica. Sobe su uređene u mediteanskom stilu, imaju TV uređaje kao i privatna kupatila sa kadom.

Većina soba ima terasu sa pogledom na bazen i dvorište. Apartmani u svom sastavu imaju i kuhinju sa frižiderom. WiFi internet je besplatan u celom hotelu. Na nekoliko minuta hoda se nalaze brojni pabovi, restorani i klubovi.

The St.George’s Park 3* https://www.thestgeorgesparkhotel.com/ Hotel The St. George’s

Park nalazi se u srcu četvrti Pačevil, najpopularnije četvrti za noćni provod na Malti. U ponudi su jednostavno uređeni sobe i studiji udaljeni 300 metara od plaže. Gosti mogu besplatno koristiti brzi

WiFi u celom objektu. U svakoj sobi postoji fen za kosu. Rizort poseduje bazen na otvorenom. Velika terasa za

sunčanje opremljena je ležaljkama i suncobranima. Noćni klubovi, barovi i restorani u četvrti Pačevil nalaze se na 1 minut hoda od hotela The St. George's Park. Smeštajni objekat je udaljen 500 metara od Autobuske stanice u Sent Džulijansu, odakle možete stići do svih delova ostrva. U blizini objekta postoji parking.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd – Malta – Beograd direktnim letom low cost avio kompanijom Wizz
 • Air sa uključenim svim aerodromskim taksama
 • Smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Bugibbe ili St. Džulijana, na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije
 • Troškove organizacije putovanja
 • Ručni torba do 8 kg dimenzija 40x30x20cm
 • Ručni prtljag do 10 kg dimenzija 55x40x23cm
 • Povratni transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodorom.



CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Putno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika;
 • Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela;
 • Veliki prtljag do 20 kg – doplata 95 eur po komadu.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • U dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS;
 • 50% od celokupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pred putovanje;
 • 50% celokupnog iznosa u gotovini u trenutku rezervacije, ostatak u 3 mesečne rate čekovima građana;
 • Kreditnim karticama Banca Intesa do 6 mesečnih rata;
 • Gotovinski, platnim karticama,uplatom na račun agencije;

 

UPUTSTVA I NAPOMENE :
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona!

Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag- Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta,kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 23kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes..itd) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti

(npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Potpisnik ugovora o putovanju   ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije.

Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Love 2 Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.

Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Love 2 Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja .

Prema Zakonu o turizmu Love 2 Travel ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur. Polisa osiguranja br. 14670006731 koja važi od 25.01.2019 do 01.10.2019god. osiguravajuće kompanije „Dunav osiguranje a.d.o.” Osiguranjem se obezbeđuju:

A - U slučaju insolventnosti: - troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; - potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: - potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; - potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

B - U slučaju štete nanete putniku: - potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; - potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja.

Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.

Mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje


CENA JE RAĐENA NA DAN 10.09.2019. I VAŽI DO POPUNE MESTA PO PONUĐENOJ TARIFI ZA REALIZACIJU PROGRAMA POTREBNO JE MINIMUM 2 PUTNIKA PO POLASKU.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Love 2 Travel-privredno društo za turizam,trgovinu i usluge. Licenca broj OTP 4/2017

Cenovnik br. 35/2019 važi od 10.09.2019.