DOČEK NOVE GODINE - AMSTERDAM

5 DANA  (AVIONOM)

29.12.2018 – 02.01.2019.

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodida i mostova. Na prvi pogled imate utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još mnogo toga.

 

PROGRAM   5 dana

 

1. dan BEOGRAD – AMSTERDAM

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 06:40h (JU 360). Dolazak na aerodrom „Šipol“ u 09:15h. Panoramsko razgledanje grada: Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice, Оpera, reka Amstel, mostovi, četvrt Crvenih fenjera…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili poludnevni fakultativni izlet Mini holandska tura (vetrenjače, klompe, sirevi). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans – poznatog po vetrenjačama. Obilazak jedne od vetrenjača. Nakon obilaska odlazak do gradića Volendam – poznatog po radionicama klompi i sirevima. U poslepodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Noćenje.

3. dan AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Predlažemo obilazak Kraljičine palate, muzeja Rijks i Van Gog. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINE. Noćenje.

4. dan AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet Velika holandska tura (Hag, Ševeningen i Roterdam). Poseta grada Haga, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira (gde se nalazi sudnica Haškog tribunala). Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama – centra mode i najveće luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kula, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Amsterdam.Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan AMSTERDAM – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili neki izlet. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 21:20h (JU 365). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:35h. Kraj programa.

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

29.12.2018 – 02.01.2019.

Motel One 3*

639€

589€ 

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovnebanke na dan uplate. Cena iz tabele je u evrima.

 

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta
 • treća odrasla osoba
 • doplata za 1/1 sobu 195 €.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd –Amsterdam– Beograd (prevoznik Lufthansa)
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • smeštaj u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama
 • agencijske usluge
 • razgledanja i obilaske prema programu
 • usluge lokalnih vodiča

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • aerodromske takse - 114 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni)
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • fakultativne programe
 • individualne troškove.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA: Kalkulacija je rađena za najmanje 20 putnika.

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. godine
 • Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Mini holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi ) - Cena 65 € odrasli / 55 € deca, obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku;
 • Velika holandska tura (Hag, Ševeningen, Roterdam) Cena 90 € odrasli / 80 € deca, obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku

 

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Amsterdamu.

 

OPIS SMEŠTAJA:

Motel One 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u južnom delu grada. Preko puta hotela je tramvajska stanica, odakle se lako stiže do Rembrantovog trga, centralnog gradskog trga DAM I centralne stanice. Muzejski trg je udaljen 2,2 km.

Sadržaj: Raspolaže sa ukupno 320 soba, recepcijom, restoranom, barom, liftom, besplatnim WiFi.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, SAT TV-om, sefom, besplatnim WiFi.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)

Više informacija o hotelu https://www.motel-one.com/en/hotels/amsterdam/hotel-amsterdam/

 

POSEBNE NAPOMENE: (obavezno pročitati)

 • Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...).
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • PLANA TOURS poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2018 od 25.01.2018. godine, polisa broj 300060664 od 28.12.2017. godine. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana

Organizator putovanja je Turistička agencija PLANA TOURS, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 15 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja.

Cenovnik br.3 od 02.11.2018.

         

 


Informacije
Newsletter lista