Alanja - Hotel Antique Roman Palace 4*

Turska leto 2020 » Alanja- leto Turska 2020

Hotel raspolaže sa 113 soba (standardne i ekonomske sobe , kao i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama ). Tu su još glavni restoran, 2 à la carte restorana, 5 barova ( Agora Bar, Beach Bar, Ottoman Restaurant Bar, Disco Bar, Roof Bar).
Plaža: Hotel ima svoj deo peščano – šljunkovite plaže udaljene oko 40m od hotela, preko ulice. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu i svako gubljenje iste se naplaćuje od strane hotela. Plaćaju se: sva hrana, kokteli i alkoholna pića na plaži.
Smeštaj: Standardne sobe: imaju površinu 20-22m2 . U bloku A su dvokrevetne sobe ( francuski ležaj ili dva single ležaja) , a u bloku B su trokrevetne sobe( francuski ležaj i dva single ležaja ili tri single ležaja). Sve sobe poseduju balkon, klima uređaj, tepih, satelitsku TV, mini bar, set za kafu i čaj, fen, sef, kupatilo sa tušem, Wifi. Ekonomske sobe: imaju površinu 18-20m2 . U bloku A su dvokrevetne sobe ( francuski ležaj) , a u bloku B su trokrevetne sobe( francuski ležaj i dva single ležaja ili tri single ležaja). Sve sobe poseduju klima uređaj, tepih, satelitsku TV, mini bar, set za kafu i čaj, sef, fen, kupatilo sa tušem, Wifi.
Hrana i piće: Samoposluživanje u okviru All inclusive Plus usluge- izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu (Ottoman Teras Restaurant): doručak, kasni doručak, ručak, večera. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled i razne vrste užina u određeno vreme na određenim mestima. Plaćaju se: kokteli, alkoholna pića i sva hrana na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, turska kafa i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji: Lekar, servis za pranje i peglanje veša, frizer, prodavnica, fotograf. Za decu su tu mini klub, mini disko, dečiji bazen.
Sport i zabava: Otvoren bazen sa toboganom, dečiji bazen , bazen za opuštanje, aerobik, gimnastika u vodi, stoni tenis, pikado, boćanje, fitnes centar, dnevne i večernje animacije i programi, WiFi. Plaćaju se: svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.
Spa & wellness: Plaćaju se: tursko kupatilo (hamam), sauna, masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela, aromaterapija.

 

 CENOVNIK ZA 7 NOĆENJA

 

CENOVNIK ZA 10 I 11 NOĆENJA